Workshop kleur

 

Een goed en kundig kleuradvies is zeer waardevol ! Je uitstraling wordt versterkt of verzwakt door de kleuren die je draagt. Kleur is een van de basis ingrediënten van je garderobe.

 

WAT ?

 

Je hebt ongetwijfeld al wel eens meegemaakt dat een outfit die er in de etalage of bij je vriendin/ collega geweldig uitziet. Maar bij jou he-le-maal niks doet... Eenzelfde kledingstuk heeft bij iedereen een ander effect. Dit heeft niet alleen te maken met je figuur, ook je kleurtype speelt voor een groot deel mee.

 

HOE ?

 

Waar we met de persoonlijke analyse gebruik maken van een uitgebreide analyseset maken we hier gebruik met het color mode systeem oftewel kleurkragen. Elke deelnemer ondergaat met behulp van 4 kleurkragen een persoonlijke kleuranalyse.

 

Na een intake waarin ik naar jouw haar, huid & ogen kijk plaats ik je voor de spiegel, zodoende kan je zelf meekijken en oordelen over de verschillende kleurkragen. De bedoeling is dat je zelf ook overtuigd raakt van de kleuren die jou het meest flatteren. Lijnen in het gezicht, vlekjes en couperose vervagen bij de juiste kleuren. Je ogen gaan meer schitteren. Bij de “verkeerde “ kleuren krijg je een wat grauw gezicht, de kleur trekt weg en je ziet er snel vermoeid uit. Terwijl 1 persoon geanalyseerd wordt kan de rest van de groep meekijken. Anderen zien vaak namelijk sneller welke kleurkenmerken jou versterken dan jij dat zelf ziet. Ook is er vanaf 4 personen de mogelijkheid tot het maken van een stijl moodboard  als de rest van de groep de kleuranalyse ondergaat. Met dit moodboard kan je voor jezelf inzichtelijk maken welke kleuren voor jou aantrekkelijk of interessant zijn.

 

WAAR ?

 

 Kan op locatie bij u thuis of op de zaak

 

Regelmatig worden er workshops georganiseerd waar je je voor kunt inschrijven, houd hiervoor de facebookpagina van jij op je mooist in de gaten.

 

 

 

 

WORKSHOP KLEURADVIES VANAF 6 PERSONEN / 35 EURO PER PERSOON / KLEURADVIES MEER DAN 10 PERSONEN OP AANVRAAG.

OOK MOGELIJK IN COMBINATIE MET WORKSHOP STYLING

Jij op je mooist | Logo

LAAT JOU OP JE

MOOIST STRALEN!

Chantal

Steenbergen

06 - 15 48 81 98

Jij op je mooist | Logo
Jij op je mooist | Logo
Jij op je mooist | Logo
Jij op je mooist | Logo
Jij op je mooist | Logo
Jij op je mooist | Logo
Jij op je mooist | Logo