Personal Shopper

 

Een personal shopper je laten helpen met het uitkiezen van je kleding is tegenwoordig een luxe service die niet alleen meer aan de sterren toebehoort. Elke dag zien meer personen in dat een shopper je veel tijd en geld scheelt. De shopper shopt moeiteloos perfecte sets bij elkaar waarin jij gewoon beter uit de verf komt !

 

Wil jij ook eens dat er iemand met jou shopt ?

 

Een personal shopper is een luxe die ook jij je kan veroorloven.

 

Ik wil je graag leren kennen.

 

INSPIREREND KLEDING ADVIES IN DE PRAKTIJK BRENGEN

 

Wil jij ontdekken wat het beste bij je past ? Ik kleed je niet zoals ik er zelf uitzie of alleen volgens de laatste mode. Jouw persoonlijkheid staat centraal en kies de stijl waar jij je lekker bij voelt. Er is maar 1 persoon zoals JIJ.

 

Je krijgt veel handige tips over o.a. combinaties maken, pasvormen ,kleuren, winkels en collecties.

 

We kijken hoe jou kledingstijl verrassender kan  “ out of the box” en toch helemaal jou.

 

Wij slagen voor ieder budget en komen bij heel betaalbare winkels. Als de pasvorm en de kwaliteit maar goed is. Zowel zakelijk als privé.  Je bespaart op kleding die je niet graag aan hebt en kiest voortaan alleen nog maar kleding waar je blij van wordt.

 

Je beleeft een geweldig leuke en leerzame styling dag personal shopping waar jij je leven lang plezier van hebt ! Voel je zelfverzekerder en krijg complimenten ! ( zowel zakelijk als privé)

 

PERSONAL SHOPPER ABONNEMENT

 

Een shop abonnement geeft je de mogelijkheid om 4 keer per jaar met mij op zoek te gaan naar de perfecte items voor jou. Hierbij gaan we gestructureerd te werk, je bouwt dus ook echt je garderobe ! Na 4 keer shoppen zal je zien dat je al je nieuwe aankopen moeiteloos met elkaar kan combineren wat natuurlijk heerlijk gemakkelijk is. Zo heb je `s ochtends vroeg moeiteloos in 1 keer een goede kledingset te pakken, hoe fijn is dat !

 

3 uur personal shopping / 189 euro

 

 

 

PERSONAL SHOPPING ABONNEMENT / 675 EURO/ 4 KEER PER JAAR

 

 

( de eerste afspraak is inclusief korte kleuranalyse, basis kleurenpas en een basis figuurcheck).

Informatie stuur mij een mail naar info@jijopjemooist.nl

 

Met personal shoppen spreken we voor een kledingwinkel af. De winkel waar we afspreken is afhankelijk van jouw wensen en budget. Dit bepalen we van tevoren samen.

 

 

Jij op je mooist | Logo

LAAT JOU OP JE

MOOIST STRALEN!

Chantal

Steenbergen

06 - 15 48 81 98

Jij op je mooist | Logo
Jij op je mooist | Logo
Jij op je mooist | Logo
Jij op je mooist | Logo
Jij op je mooist | Logo
Jij op je mooist | Logo
Jij op je mooist | Logo